Aatoksia Amerikasta
Ulkosuomalaisena USA:ssa
 
Kauppa
Mitä ja miksi? VALITETTAVASTI KAUPPA ON TAUOLLA TOISTAISEKSI!!!

Nettisivun monipuolistamiseksi ja tiedon syventämiseksi tarjoan tässä kaupassa erilaisia Amerikka-aiheisia informaatiotuotteitani: artikkeleita, arvosteluja, haastatteluja, tutkimuksia, videoklippejä jne. Aiheet käsittelevät kaikkia mielenkiintoisia jollakin tavalla Amerikkaan liittyviä asioita.

Ilmaismateriaalia on jatkuvasti saatavilla, mutta kannattaa kokeilla myös näitä vähän syväluotaavampia ja erilaisia tuotteita.

Tuotteet ja hinnat


Artikkelit
Arvostelut
Haastattelut
Tutkimukset
Videoklipit
Muut


Luotettavuus ja laatu?

Olen koulutukseltani matkailualan restonomi (amk). Opintoihini ovat kuuluneet journalistiikan approbatur (yliopisto) ja vieraat kielet. Myös markkinointiviestintä ja kirjoittaminen ovat olleet osana opintojani. Työkokemusta minulla on asiakaspalvelusta ja matkailualalta kymmenisen vuotta. Nettisivustani ja SAYL:n blogista olet saanut näytteitä tyylistäni ja tarkkuudestani.

Tuotteen alussa on kuvaus sisällöstä.
Palautusoikeutta ei ole, mutta riskisi ovat minimaaliset tuotteen hintaan nähden.

Maksamisen mukavuus?

Maksaminen PayPalilla on ilmaista ja helppoa, yhtä kätevää ja turvallista kuin verkkopankissa. Maksaa voit suoraan PayPal-tililtäsi (luo ilmainen tili ja lisää sinne rahaa) tai luottokortilla (et tarvitse omaa PayPal-tiliä).

Myyjä ei näe maksutietojasi. Sinun ei tarvitse huolehtia valuuttakonversioista. Maksaminen on sinulle täysin ilmaista ja nopeaa.

PayPal on nettikaupoissa yleinen maksutapa. Voit lukea lisää PayPalista osoitteessa http://www.paypal.com.

Miten maksat ja mitä saat?

1. Maksa tuotteessa mainittu summa PayPal Buy Now -painikkeen kautta. Jokaisella tuottella on oma EUR ja USD painike. Jos sinulla ei ole omaa PayPal-tiliä, valitse Buy Now:ta painettuasi Don´t have a paypal account? ja maksa luottokortilla.
2. Lähetä sähköpostiini niina(at)amerikassa.com nimesi, sähköpostiosoitteesi, milloin maksoit ja mistä tuotteesta.
3. Saat tekstit pdf-, kuvat jpeg- ja videot mpeg-tiedostoina sähköpostiisi. Verkosta voit ladata ilmaisen Adobe Acrobat Readerin. Tuotteen saat maksusi näkyessä PayPal-tililläni.
4. Yleensä seuraan tilauksia ainakin ma-pe 8.00-16.00 paikallista itärannikon aikaa.
Huomaa aikaero Suomeen -7h!
5. Jos tuotetta ei ala kuulua viikon (7 pv) sisällä tilauksestasi, laita uudelleen sähköpostia niina(at)amerikassa.com.

Lahjoitukset

Mikäli koet, että kokemukseni ja kirjoitukseni hyödyttävät muita ja haluat tukea minua pyrkimyksessäni antaa vinkkejä Amerikkaan muuttoa suunnitteleville tai maahan jo muuttaneille suomalaisille, jakaa tietoa ja käytännön kokemuksia Amerikasta kiinnostuneille ja tehdä Yhdysvaltoja ja ulkosuomalaisuutta tunnetummaksi, olen kiitollinen pienestäkin panoksestasi. Apusi mahdollistaa nettisivun ylläpidon, laajentamisen ja jatkuvan mielenkiintoisen sisällön luomisen.

Lahjoitukset PayPal Donate -painikkeiden kautta:


   EUROINA (EUR)               DOLLAREINA (USD) 


Voit antaa tukesi myös suosittelemalla nettisivuani kaikille Amerikasta ja ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille.

Sydämelliset kiitokset tuestasi!


Tuotteet ja hinnat
Maksaminen
Lahjoitukset
 
 
 
www.amerikassa.com
Official PayPal Seal
perustettu 10.7.2010
© Copyright Aatoksia Amerikasta amerikassa.com
Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Checker